【Whilesweettreatscanbehardtore-查字典问答网
分类选择

来自刘玲燕的问题

  【Whilesweettreatscanbehardtoresist,theWorldHealthOrganization(WHO)hassetnewguidelinesforpeoplearoundtheworld.Theguidelines,releasedonWednesday,advisethatbothadultsandchildrencutbackontheirsugarintake(摄】

  While sweet treats can be hard to resist,the World Health Organization(WHO) has set new guidelines for people around the world.The guidelines,released on Wednesday,advise that both adults and children cut back on their sugar intake(摄取量)to stay healthy.

  In a statement,Francesco Branca,director of the WHO's nutrition department,said there is evidence that reducing daily sugar intake reduces the risk of being overweight and tooth decay(腐烂).

  The guidelines do not apply to the sugars in fresh fruit and vegetables or those that are naturally present in milk.According to the WHO,there is no reported evidence of negative effects of consuming those sugars.Instead,the new guidelines focus on"added"or"free"sugars.These include sugars that are added to processed foods and drinks such as candy and soft drinks.

  Added sugars are sometimes described as"hidden"sugars because they exist in foods we might not think of as sweets,such as honey and ketchup(番茄酱).Health experts advise that consumers look at ingredients on food packages to help make better-informed decisions.

  The WHO recommends that people in the United States,Europe and other Western societies should cut their average sugar intake by about two-thirds,or down to just 10% of their overall calories.For developing countries,where dental care is less advanced,the WHO recommends that sugar intake be reduced to 5%.

  Scientist Kieran Clarke,of the University of Oxford,notes that for those people who can't shake their love for sweets,getting more exercise is a good solution."If you get enough exercise,you can eat almost anything,"she said"But it's very hard to avoid large amounts of sugar unless all you're eating is fruit and vegetables."

  29.What can we learn from the guidelines released by the World Health Organization?___

  A.The production of candies should be forbidden

  B.There is a connection between sugar

1回答
2020-11-1702:06
我要回答
提示:回答问题需要登录哦!
李晓霞

  29.D 细节理解题.根据第一段最后一句Theguidelines,releasedonWednesday,advisethatbothadultsandchildrencutbackontheirsugarintake(摄取量)tostayhealthy.可知,世界卫生组织公布的指南建议要减少糖的摄入量.故选D.

  30.C 细节理解题.根据倒数第二段Fordevelopingcountries,wheredentalcareislessadvanced,theWHOrecommendsthatsugarintakebereducedto5%.可知,世界卫生组织建议糖的摄入量减少到5%,故选C.

  31.D 推理判断题.根据最后一段ScientistKieranClarke,oftheUniversityofOxford,notesthatforthosepeoplewhocan'tshaketheirloveforsweets,gettingmoreexerciseisagoodsolution."Ifyougetenoughexercise,youcaneatalmostanything,"shesaid"Butit'sveryhardtoavoidlargeamountsofsugarunlessallyou'reeatingisfruitandvegetables."可知,如果运动少就尽量少摄入糖.故选D.

2020-11-17 02:09:57
大家都在问
最新问答